Zoek jij een uitdagende baan met goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden op onze productielocatie van Nutricia in Zoetermeer? 

We zijn op zoek naar Operators (MBO werk- en denkniveau) met én zonder ervaring. Daarnaast zoeken we ook regelmatig naar andere nieuwe collega’s. In de fabriek gaat het om functies zoals Storingsdienst- en Onderhoudsmonteurs, Logistiek Medewerkers, Shift Leaders en Process Engineers. In productie wordt gewerkt in een 5-ploegendienst.

Daarnaast werken op kantoor ook ca. 140 medewerkers in met name ondersteunende afdelingen zoals Finance, Supply Chain, Productieplanning, HR, Kwaliteit en Controle, Veiligheid, Milieu, Continuous improvement/ Productivity, Engineering, Learning & Development, Facilities en Digital Manufacturing.

Wilt u solliciteren, houd dan de verschillende career sites van Danone/ Nutricia in de gaten. U heeft dan meer mogelijkheden want Danone heeft meer vestigingen in Nederland, waaronder een fabriek in Cuijk/ Haps.

Stage lopen bij de Nutricia fabriek in Zoetermeer

Er zijn met enige regelmaat enkele stage plaatsen beschikbaar. Houd de career sites van Danone/ Nutricia in de gaten. Daarop staan ook stage (trainee) plaatsen.
Open sollicitaties worden niet in behandeling genomen.