Zoek jij een uitdagende baan met goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden op onze productielocatie van Nutricia in Zoetermeer? 

We zijn op zoek naar Operators (MBO werk- en denkniveau) met én zonder ervaring. Daarnaast zoeken we ook regelmatig naar andere nieuwe collega’s. In de fabriek gaat het om functies zoals Storingsdienst- en Onderhoudsmonteurs, Logistiek Medewerkers, Shift Leaders en Process Engineers. In productie wordt gewerkt in een 5-ploegendienst.

Daarnaast werken op kantoor ook ca. 140 medewerkers in met name ondersteunende afdelingen zoals Finance, Supply Chain, Productieplanning, HR, Kwaliteit en Controle, Veiligheid, Milieu, Continuous improvement/ Productivity, Engineering, Learning & Development, Facilities en Digital Manufacturing.

Wilt u solliciteren, houd dan de verschillende career sites van Danone/ Nutricia in de gaten. U heeft dan meer mogelijkheden want Danone heeft meer vestigingen in Nederland, waaronder een fabriek in Cuijk/ Haps.

Stage lopen bij de Nutricia fabriek in Zoetermeer

Er zijn met enige regelmaat enkele stage plaatsen beschikbaar. Houd de career sites van Danone/ Nutricia in de gaten. Daarop staan ook stage (trainee) plaatsen.
Open sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

Direct naar vacatures Danone Benelux
Bedrijfswebsite Werken bij Danone Benelux
Internationale vacaturesite van Danone